VABILO NA DNEVA ODPRTIH VRAT

Vabilo na dneva odprtih vrat

Cube fitness center vas z veseljem obvešča, da imamo v letošnjem letu, dneva odprtih vrat v ponedeljek 11.09 in torek 12.09.2017

Za vas smo pripravili akcijo Pripelji prijatelja in oba Dobita pri nakupu akcijske letne karte 2 MESECA GRATIS VADBE

Obdržali smo tudi našo najbolj prodajano karto lanskega leta - ZVESTI ČLAN Samo v mesecu septembru, vam bo na voljo po izredno ugodni ceni! Na recepciji se lahko pozanimate, kako do mesečnega obroka za:

  • fitnes samo 24 € / mesec
  • fitnes + vodene vadbe samo 29 € / mesec

Si želite strokovno vodene fitnes vadbe? Vam ni vseeno kaj počnete s svojim telesom in predvsem časom? Če bi radi za svoje zdravje naredili čim več in pridobili znanja o primerni vadbi in tudi prehrani, se nam pridružite. Pri nas ne gre samo za strokovnost in doseganje zastavljenih ciljev, temveč tudi za prijetno počutje. Za to poskrbimo z dobro družbo in individualnim pristopom naših osebnih trenerjev, ki poskrbijo ne samo, da boste v strokovnih, temveč tudi dobrih rokah.

Urnik vadb si lahko ogledate na naši NOVI internetni strani oz. FB strani – napisano spodaj. Vse akcije in pogoji nakupa so napisani na drugi strani tega vabila.

Vabilo velja kot kupon za BREZPLAČEN proteinski shake ali kavo in ni prenosljiv (velja 11.09. in 12.09.2017). Ponovno vabljeni v našo sredino.